luni, 31 ianuarie 2011

Duelul pilulelor!

Lume, lume, de pe 9 februarie începe duelul pilulelor în Le General.
Vă aşteptăm cu mic cu mare să vă încrieţi la concurs, sau să veniţi să ne vedeţi în luptele crâncene. Nu, nu, veniţi să bem o bere...
Iată regulamentul:


Le Général Café-Pub organizează incepând din 08.02.2011 concursul intitulat “Duelul Pilulelor”, in cadrul evenimentului saptamânal “Pilula de Folk”.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR
Organizatorul concursului “Duelul Pilulelor” este S.C. LE GENERAL S.R.L, cu sediul social în Cluj-Napoca, Bld. Eroilor nr. 18, et. 1.
Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finală și obligatorie pentru participanți. Regulamentul oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile în România.
SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI
Concursul se va desfășura in incinta “Le Général Café-Pub”.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Concursul se va desfășura incepând cu data de 8 Februarie 2011 si va avea termen de desfășurare limitat de numărul de concurenți inscriși

SECTIUNEA 4. MODUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI
Concursul “Duelul Pilulelor” se va desfasura în cadrul evenimentului saptamânal “Pilula de Folk” din Le Général Café-Pub începând cu data de 8 Februarie 2011.

SECTIUNEA 5. CONDITII DE PARTICIPARE
Concursul  „Duelul Pilulelor” se adresează tuturor iubitorilor de muzică folk cu calităţi componistice şi interpretative, cu vârsta minimă de 18 ani. Participarea în concurs va fi doar  individuală.

În vederea participării, cei interesaţi vor trimite, până la data de 5 februarie 2011, pe adresa de e-mail: vreausafiupilula@gmail.com, următoarele:

¤ Fişa de înscriere, conform modelului anexat;
¤ O melodie demo in format mp3 la adresa sugerata mai sus
¤ Copie după cartea de identitate;
Informaţii suplimentare pot fi furnizate, prin telefon, la numărul 0741655984  sau la e-mail vreausafiupilula@gmail.com, persoana de contact fiind iniţiatorul concursului, Ionut Mangu.
Pe baza materialului audio primit, un juriu local va preselecta concurenţii. Concurenţilor admişi li se va comunica telefonic sau prin e-mail rezultatul preselecţiei, până la data de 6 februarie 2011.
Candidatul va avea de cântat 40 de minute. Repertoriul este liber, cu conditia sa fie melodii in limba română.

Candidatii vor fi evaluati de un juriu desemnat de organizatori. Un procent din puncte va fi din evaluarea publicului. Este declarat castigator concurentul care primeste cele mai multe puncte.



SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE:

Premiul I – O chitara electroacustica
Premiul II – Suportul financiar pt deplasarea la un festival de profil din tara
Premiul III – Premiul din partea organizatorilor

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE
La promotia “Duelul Pilulelor” poate participa orice persoana fizica rezidenta în România, care a implinit 18 ani până la data participarii la concurs.
Prîn participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor personale să fie folosite de către compania SC LE GENERAL S.R.L. pentru activităţile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Participanţii la acest concurs au drepturile prevăzute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare şi actualizare a acestor date şi de ştergere a datelor personale, printr-o cerere scrisa pe adresa SC LE GENERAL S.R.L.
Nu pot participa la concurs angajatii companiei SC LE GENERAL S.R.L precum si ai celorlalte firme implicate contractual în organizare. Nu au dreptul de a participa la concurs nici rudele de gradul I, II sau III ale acestora.
Organizatorul isi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul cu conditia anuntarii modificarilor pe www.legeneral.ro



SECŢIUNEA 8. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR
Premiile concursului sunt acordate dupa intocmirea formalitatilor necesare de punere în posesie. Castigatorii concursului vor fi anuntati la fata locului de catre organizatori printr-o ceremonie de premiere.
Formalitatile necesare de punere în posesie se vor intocmi la sediul SC LE GENERAL S.R.L.: Bld. Eroilor nr 18, Et.1, în minim 5 zile si maxim 30 zile lucratoare de la data castigarii concursului.



Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
Organizatorii isi rezervă dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament.

Fişa de încriere şi alte amănunte găsiţi pe www.folkblog.ro  .
Atenţie! Nu mituiţi juriul cu tot felul de băuturi făcute de magicianul Vio, că o să vă iasă.

Cât despre mine, sunt happy. Mâine am ultimul examen, cel de regie practic şi gata cu sesiunea. 
La multe muzici bune în winamp, la multe zile bune săptămâna asta!


:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu