duminică, 19 decembrie 2010

Moş Crăciun vine şi la copiii defavorizaţi

Am fost acum 2 zile la centrul Arlechino pentru a-i învăţa pe copilaşii de acolo o colindă. Proiectul ne-a fost propus de Oana şi de Tudor Runcanu şi pentru mine e un prilej de a ajuta. 
... Copilaşii de acolo sunt în număr de 9 şi se remarcă fiecare prin câte ceva. Au venit să facem cunoştinţă pe rând, au vârstele cumprinde între 8 şi 17 ani, sunt cuminţi şi dornici să înveţe cât mai multe. Am stat şi i-am privit dansând. Unul dintre ei îl imită bine pe Michel Jackson:). Interesant e că vor cu toţii să se implice cât mai mult.
Ne pregătim de fapt pentru spectacolul lor de Crăciun, la care vor participa şi alţi copii, de la  centrele "Copilul Abuzat" şi "Perlino". Ne vom întâlni să-l chemăm pe Moş Crăciun în foaierul Teatrului Naţional, pe 21 decembrie. Acolo Teatrul de păpuşi "Puck" le va oferi o reprezentaţie după care împreună cu Mirona Pascu, Ionuţ Mangu şi Ioan Onişor vom susţine un recital de colinde şi cântece de iarna. Vor cânta si ei  colinde, vor dansa  şi în felul acesta se vor pregăti pentru venirea Moşului. În Parcul cu Mere li se vor  oferi cadouri la care puteţi contribui cu tot ce credeţi că le e de folos şi îi bucură. Cadourile voastre le puteţi lăsa la sediul "Asociaţiei pentru Performanţă şi Cultură", de pe strada Patriciu Barbu, nr.13, sau puteţi veni cu ele la eveniment.
Moşul vine la fiecare copil. Veniţi să-i vedeţi şi pe aceşti copii frumoşi. Au fost cuminţi şi merită mult mai mult decât le-a oferit familia.
Să  aveţi o zi bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu